Nieuws: Bas Otten nieuw bij Monta als Operationeel Directeur

Bas is sinds 1 april werkzaam bij Monta als Operationeel Directeur. Dat vinden wij supergaaf! Misschien ben jij ook wel benieuwd naar wat Bas nou precies gaat doen en hoe dat voor jou van toegevoegde waarde zal gaan zijn. Lees dan even verder, want we hebben een mini-interviewtje met Bas gehouden.

Bas, vertel eens, wat ga je nou precies doen bij Monta? 

Ik zal de (op dit moment 14) vestigingen van Monta gaan ondersteunen. Dat betekent dat ik er samen met hen voor ga zorgen dat onze klanten nog meer kunnen groeien en beter kunnen presteren. Het optimaliseren van onze services is daar ook deel van.

Hmm, dus hoe ga je er dan voor zorgen dat onze klanten nog meer kunnen groeien?

Ik ga er met de vestigingen voor zorgen dat ze ook toekomstige groei van onze klanten kunnen blijven opvangen. Dus dat betekent dat ik onder andere naar extra schaalmogelijkheden van vestigingen ga kijken. Maar ik ga ook naar de juiste teamsamenstellingen kijken binnen vestigingen, naar nóg betere IT mogelijkheden, en ik ga me bezig houden met de klant journey en hoe we deze kunnen optimaliseren. Dus ook onze eigen processen worden onder de loep genomen.

Oké, klinkt goed! En waarom bij Monta? Wat maakt Monta uniek in jouw ogen? 

Ik vind dat Monta een uniek concept heeft. Het is niet alleen de logistieke kant, maar zeker ook de IT kant wat ons een zeer waardevol partner maakt. Monta is ontzettend toekomst gericht. We willen continu vooroplopen en leider zijn in de markt. Dat past bij mij, daar wil ik graag deel van uitmaken. Ik hou van uitdaging.

Na mijn eerste week merkte ik al direct de sfeer onder medewerkers bij Monta. De collega’s zijn echt enorm gedreven, enthousiast, en houden van werken in teamverband. De klant staat centraal, iedereen wil een bijdrage leveren aan de beste klantbeleving. En iedereen heeft die blik op de toekomst, wil iedere dag weer beter doen. Van die passie die ik opmerk bij collega’s krijg ik zelf nog meer energie. Dat is mooi!

Waar krijg jij nog meer energie van?

Ik hou echt van werken in teams en vind niets mooier dan resultaten leveren. Dus: Samen doelen behalen. Daar haal ik echt energie uit. Naast Monta? Ik ben een buitenmens, hou van voetbal, wielrennen met maten, hardlopen. Bbq’s in de tuin ook trouwens, haha. Gewoon lekker buiten zijn!

Martien Verhaar
Martien Verhaar

Ik houd de steeds veranderende wereld van fulfilmentoplossingen, integraties en analyses scherp in de gaten. Het is mijn passie om tips en inzichten met je te delen die je kunnen helpen om je e-commerce-activiteiten te stroomlijnen en je groei te stimuleren. Laten we samen een kijkje nemen in de wereld van online retail en complexe problemen omzetten in kansen met het oog op succes van jouw bedrijf.

Articles: 66